7. Civil Csoport Hétvége - 2018. március 2-4.

A Civil Csoport Hétvége (CCH) olyan három napos rendezvény, amelynek célja, hogy a program során megszerzett saját élmények és tapasztalatok segítségével a résztvevők új, árnyaltabb szempontrendszert kapjanak a körülöttük zajló társadalmi és csoportfolyamatok értelmezéséhez.

A CCH a társadalmi önismeret fejlesztését segíti. Az elmúlt évek során a közösségi párbeszédben egyre gyakoribbá váltak a lélektani szempontból éretlen megnyilvánulások: a jó és rossz, a mi és az ők elválasztása, a különböző csoportok közötti párbeszédre és a másokkal szembeni empátiára, valamint az egyéni különbségek észlelésére való képtelenség. Jelen pillanatban úgy tűnik, a társadalmi csoportok és rétegek közötti távolság egyre nő, gazdasági-, szociológiai-, politikai-, és érzelmi értelemben egyaránt.
Úgy gondoljuk, ezekben a kérdésekben nem jöhet létre változás az egyéni és a társadalmi önismeret megerősödése nélkül. Ezért döntöttünk úgy, hogy a munkánk során használt jól működő pszichoterápiás csoportmódszereket egy speciális kurzus keretében a társas működések fejlesztésére alkalmazzuk.

Részletes tájékoztatóért kattintson ide:

www.civilcsoporthetvege.com
https://www.facebook.com/CivilCsoportHetveg

19030293_1575557649134879_46937954336335486_n-1