9. Civil Csoport Hétvége - Siófok, 2020. március 27-29.

64993028_2498475490176419_5990889184989020160_o

Mi a CCH?

A CCH biztonságos gyakorlóterep, ahol a résztvevők csoportfoglalkozások során, különböző csoportok tagjaként a mindennapi élethelyzetekhez hasonló szituációkban próbálhatják ki magukat. A CCH minitársadalmán belül ugyanazokra a kérdésekre KERESSÜK KÖZÖSEN A VÁLASZT, amelyekkel naponta szembesülünk a társadalom, munkahely, család tagjaként. Mitől tartozom egy csoporthoz? Mi választ el egy másik csoport tagjaitól? Meghallom-e, amit mások mondanak, és ők meghallják-e, amit én mondok?
A legnagyobb különbség a valódi élethelyzetekhez képest az, hogy itt van idő megállni és végiggondolni egy-egy szituációt. Sőt, ez a kurzus lényegi eleme: lehet kérdezni és visszakérdezni, közösen értelmezni. Ezért tart három napig a rendezvény: hogy ne csak átélni, de elemezni is tudjuk a csoportokban zajló interakciókat, dinamikákat. A résztvevők reakcióikkal kapcsolatban azonnali, közvetlen visszajelzést adhatnak és kaphatnak, ezáltal jobban megértik, melyek azok az eltérő szempontok, amelyek a másikat mozgatják.

https://civilcsoporthetvege.com/

0 Comments

Comments RSS

Leave a comment

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>